Et stærkt samarbejde skaber stabilitet

Vores samarbejde med vores kunder er på mange måder unikt. Vi skaber et stærkt fællesskab på tværs af vognmænd og med vores mekanikere. Vi er kendte for at finde på løsninger på at få dig hurtigt ud på vejene igen, når skaden sker, så du kan passe din forretning og levere til tiden.

Med respekt og høj faglighed hjælper vi dig med at skalere din forretning op og ned efter behov. Hvad end du er en ny vognmand eller som os har mange år på bagen, går vi op i at hjælpe dig, så du kan servicere dine kunder og kan levere kvalitet.

Optimer din vognpark til stabil drift

Som kunde hos os kan du være fleksibel i forhold til antal biler, størrelse og funktion.

Lad os sørge for at dine biler er i drift – både dem du ejer og lejer, så du kan få maksimeret din driftstid, sænke dine samlede omkostninger, overholde dine forpligtelser og give endnu bedre service til dine kunder.

God kvalitet og flotte biler

Det er oftest vigtigt for dine kunder, at dine biler både er driftssikre og tager sig flot ud. Ingen ønsker deres pakker kørt i bulede biler. Vi hjælper dig med at få et præsentabelt udseende, der signalerer kvalitet. Ønsker din kunde sit logo på bilerne, hjælper vi dig med at påføre og fjerne logo på dine egne og vores biler ved langtidsleje.

Vil du med på vognen?

Er du chauffør med mod på mere? Drømmer du om selv at blive vognmand? Vi kan hjælpe dig i gang med de første udlejningsbiler og deler ud af vores lange erfaring i branchen.

Det kan godt være, at Lars ikke altid har den bedste løsning, men han har altid en løsning, når min bil er brudt ned, eller jeg mangler en anden bil, så jeg kan levere mine pakker.

Jane, vognmand

Geminivej 10, 2670 Greve

©Copyright 2023 BAU A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®