Vores biler

Nedenfor finder du et udvalg af vores erhvervsbiler til udlejning. Søger du en bestemt type bil til en længere lejeperiode, som vi ikke har på lager, kan vi skaffe den efter ønske. Som vognmænd har I mange ønsker til alder og slitage på de biler, I ønsker at leje. Vores flåde bliver løbende vedligeholdt og opgraderet, så vi har biler, der matcher dine kørselsbehov.

Kassevogne og alukasse

Mercedes Sprinter kassevogn

Sprinter kassevogn har stor transportkapacitet samt en maksimal last på 1.500 kg. Siden Mercedes for mere end 25 år siden lancerede den første Sprinter har den løst en bred variation af transportopgaver, både krævende lasteopgaver og persontransport med høj sikkerhed. Der er store ud- og ombygningsmuligheder i Sprinteren. Med vores nye eSprinter kan du køre bæredygtigt med op til 150 km emissionsfri kørsel i lokalområdet.

Mercedes Sprinter Box/lift

Sprinter box/lift har ligeledes mange individuelle opbygningsmuligheder og kan med en tilladt totalvægt på op til 3,5 ton klare de større udfordringer.

Lastbiler

Mercedes Actros

Mercedes Actros har høj lasteevne. Med denne lastbil får du et lavt forbrug, en god pålidelighed og høj sikkerhed. Den store førerkomfort sikrer en optimal arbejdsstilling til de mellemlange ture for dine chauffører.

MAN TGX

Med TGX får du en perfekt lastbil til langturskørsel i Euro 6. Man TGX sætter dine chaufførers opholds- og arbejdskomfort i centrum med god ergonomi, intuitiv og enkel betjening og komfortabelt hvileområde. Med fokus på høj ydelse og mindre forbrug får du høj værdi, når det kommer til både design, intelligens og et minimeret brændstofforbrug.

Priser fra DKK 12.000 ekskl. moms per måned.
Prisen afhænger af model, årgang og forbrug.

Geminivej 10, 2670 Greve

©Copyright 2023 BAU A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®