Et værksted med stor fleksibilitet

Der er rift om de dygtige mekanikere i Danmark i disse år. Derfor er vi stolte af, at vi har kunnet skabe en arbejdsplads, hvor bærende kræfter på værkstedet har haft lyst til at blive langt længere, end hvad man kunne forvente.

Vores værksted er udstyret med alt det nødvendige for at kunne udføre alle reparationer og service på alle mærker og modeller.

Vi strækker os og er fleksible – også når der opstår uforudsete hændelser på vejene.

Når vi udfører regelmæssige serviceeftersyn på dine biler og dem, du eventuelt lejer hos os, hjælper vi dig med at sikre en stabil drift.

Brøndby Auto er bare det bedste værksted på Vestegnen. Længere er den ikke.

Faisal Al-Ababi

Brøndby Auto er bare det bedste værksted på Vestegnen. Længere er den ikke.

Faisal Al-Ababi

Vejhjælp og reparationer

Med biler på vejene sker der af og til uforudsete hændelser. Som vognmand er det afgørende, hvor hurtigt du får hjælp, og hvor hurtigt din bil er repareret.

Når skaden sker, kører du hurtigt videre

Skulle skaden ske, hopper vi op på vores bjergningsbil og kører ud til dig. På vores værksted står vores erfarne mekanikere klar. Vi rykker gerne rundt i kalenderen og trykker på speederen for at få din bil klar, når uforudsete forhindringer kommer i vejen.

Reparationer og lånebiler

Mens vi fikser din bil, kører du din fragt af sted for din kunde i en af vores lånebiler, hvis vi har en til rådighed. Vi strækker os for at hjælpe dig med at sørge for, at du kan overholde dine deadlines. Med omtanke for din forretning lægger vi os i selen for, at dine kunder får deres fragt så hurtigt som muligt. Vi udfører alle mekaniske reparationer på alle bilmærker og biltyper. Har du brug for pladearbejde hjælper vi dig også.

Vores timepris er DKK 680 ekskl. moms. Du er altid velkommen til at ringe og få et tilbud.

Service lønner sig i længden

Vi har set lidt af hvert, siden de første automobiler i 1925 kørte ind på farfar Erik Hansens værksted, der dengang lå i Brøndby, deraf navnet Brøndby Auto. Det er tydeligt at se en sammenhæng mellem driftssikkerhed og serviceeftersyn. Når du overlader service af dine biler til os, vil du se, at du i længden får både bedre leveringssikkerhed overfor dine kunder og bedre økonomi i din forretning. Det kan kort sagt betale sig at få løbende service på bilerne.

Småreparationer skal tages i opløbet

Lastbiler og kassevogne er bygget til at holde i mange år og kan skabe et stabilt levebrød for både dig og dine chauffører, hvis du lader os pleje din vognpark. Når vi sørger for at skifte olie og slidte dele og laver småreparationer, kan du forhindre potentielle større slitageskader på bilerne, nedbrud og i værste fald personskade.

Minimer slitage og skab leveringskvalitet

Når din vognpark kører optimalt og er serviceret til minimal slitage, kan du sikre god leveringskvalitet til dine kunder. I et samarbejde med os får du driftsstabilitet og mekanikerfaglig sparring, så du kan koncentrere dig om at udvikle og drive din forretning i samarbejde med dine chauffører.

Stabile omkostninger og mindre bøvl

Når vi passer din flåde, undgår du, at slitage over tid pludselig medfører en samlet stor uforudset udgift eller nedbrud på flere biler på samme tid. Det lønner sig at have en god mekaniker med på holdet, der løbende servicerer bilerne. Du slipper tilmed for en masse bøvl.

Med regelmæssigt eftersyn får du også lettere ved at holde en fornuftig pris, hvis du ønsker at sælge ud af dine ældre modeller i din vognpark.

Geminivej 10, 2670 Greve

©Copyright 2023 BAU A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®