Erhvervsudlejning af biler

Vores mange års erfaring med både at servicere vognparker og supplere med udleje har givet os indsigt i vognmandsbranchen. Et stærkt netværk og et godt ry i branchen gør os til en optimal samarbejdspartner, hvad end du er etableret vognmand eller nyopstartet med store drømme. Vi ønsker langvarige kunderelationer og ser oftest, at bilerne lejes i halve eller hele år ad gangen.

Vi hjælper dig med dine bump på vejen

Som vognmand er din hverdag aldrig kedelig, og du må være omstillingsparat. Det mærker vi også. På vores hyggelige kontor i Greve, får vi af og til opkald om uforudsete forhindringer på landevejen, som ofte kræver hurtig handling. Med sit store netværk og erfaring finder Lars oftest en løsning, hvad end det gælder en bjergning, en hastereparation eller akut behov for en lånebil.

En typisk udlejningspakke hos os består af:

  • Erhvervsleje af bil i halve og hele år
  • Vægtafgift og forsikring
  • Vedligeholdelse af bil
  • Vejhjælp

I tillæg hertil ønsker mange af vores kunder service og reparation af eksisterende flåde. Det gør det både nemmere for kundens bogholderi og chauffører at have et samlet værksted at samarbejde med og forholde sig til.

Korttidsleje af erhvervsbiler

Langt de fleste af vores kunder er længerevarende relationer. Skal du for en kort periode bruge særlige biler, kan vi hjælpe med at skaffe passende biler. Vi hjælper også for eksempel transportfirmaer, der kortvarigt har brug for en lastbil eller en kassevogn. En kort lejeperiode kan f.eks. også være fornuftig ved flytning eller bortkørsel af affald.

Vær opmærksom på minimumsalder for fører skifter ved type af køretøj, og at chaufføren skal have haft gyldigt kørekort i mindst 1 år.

Priser fra DKK 800 ekskl. moms per dag.

Ring til os, så ser vi hvordan vi kan hjælpe dig på den korte eller den lange bane.

Geminivej 10, 2670 Greve

©Copyright 2023 BAU A/S

RSS FeedPersondatapolitik

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®